Kategóriák

FHPRA Mosógép, vízmelegítő, kazán elé szerelhető, helyi vízlágyító, Aquafilter

FHPRA Mosógép, vízmelegítő, kazán elé szerelhető, helyi vízlágyító hatású, polifoszfát adagoló. Aquafilter termék.

NEM ÚJRATÖLTHETŐ! ERŐSÍTETT MENET.

Bővebb leírás

fhpra-aq

3 800 Ft‎

Mosógép, vízmelegítő, kazán elé szerelhető, helyi vízlágyító hatású polifoszfát adagoló berendezés (átlátszó műanyag ház). A polifoszfát megakadályozza mosógépében a vízkő lerakódását és a korrózió kialakulását. Védi mosógépét és annak fűtőszálát a vízkőtől. Nem lesz szükség a mosáshoz adalékanyagok használatára. Alkalmazásával kevesebb mosószerre lesz szüksége. A mosás hatékonyabbá válik: ruhái tisztábbak lesznek, az öblítő illata intenzívebb lesz.

A használat során a készülékben lévő polifoszfát kristály feloldódik, mely oldatban tartja a keménységet okozó kalcium és magnézium sókat, így megakadályozza azok vízkő formában történő lerakódását, megtapadását a mosógép alkatrészein és a ruhaneműn egyaránt.

Műszaki jellemzők:
- Csatlakozás: 3/4" - 3/4"
- Méret: Ø 60 mm x 130 mm
- O-gyűrűs szűrőház

Élettartama: kb. 6-12 hónap, igénybevételtől függően. 

Felszerelése: Speciális kialakítású készülék, csatlakozója azonos a mosógép csatlakozójával, így beépítése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Egyszerűen csavarja rá a készüléket a mosógép kiállásra, majd csatlakoztassa a mosógép tömlőjét a készülékre.

Figyelem! Az így kezelt víz nagy mennyiségben ivásra nem javasolt, kizárólag mosógépe (vízmelegítője, kazánja) elé csatlakoztassa!

Kapcsolatfelvétel

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon hívható 09-17-ig!

Telefon:+36 20 9418805

Küldjön üzenetet levélben!
Hírlevél

» Nincs új termék