Kategóriák

Aquafilter FRO5MP fordított ozmózis rendszerű víztisztító nyomásfokozóval

Fordított ozmózisos nyomásfokozós víztisztító, csappal, szűrőbetétekkel, AIMRO ásványianyag, RO membrán betétekkel, 15 literes puffertartállyal.

Bővebb leírás

aq-fro5mp

105 900 Ft‎

Fordított ozmózisos nyomásfokozó szivattyús víztisztító berendezés fém nyomástartállyal szimpla csapteleppel, FCPPS1020 (20 mikronos), FCCTO10 (aktívszenes, 10 mikronos), FCPPS1005 (5 mikronos), AICRO (utó-aktívszén), RO membrán betétekkel, 15 literes szűrtvíz tartállyal.

A korábbinál jobb minőségű termék, gyorscsatlakozó szerelvényekkel. Alapkivitelben visszasózó patronnal!

Teljesítmény: 3-8 liter/óra (A tartályban összegyűlt víz azonnal rendelkezésre áll!)
Hálózati víznyomás: 1-6 bar

Átlagos vezetékes vízminőség mellett a tisztított, ásványi anyaggal visszadúsított víz literje mindössze kb. 4-5 Ft-ba kerül!

A fordított ozmózis folyamat a vízmolekulák és a vízben jelen levő más oldott anyagok részecskéinek szétválasztását jelenti egy féligáteresztő membrán segítségével. Ez a minden élő sejtben lezajló természetes ozmózis folyamat megfordítását jelenti.

A membrán kiszűri a vízben jelen levő szerves és szervetlen szennyeződések 96-99%-át, a nehézfémeket és radioaktív elemeket 0,0001 mikron méretig.

A membrán spirált úgy gyártják, hogy egy vagy több membránréteget egy perforált központi csőre tekernek. A víz áthalad a rétegeken és spirálisan a középen levő csőben gyűlik össze.
A szűrőrendszer gazdaságos és nagyon hatékony. Részeit egy víztisztító, egy tároló tartály, egy RO membrán és egy aktívszén utószűrő képezik. A berendezés képes a vízben jelen lévő szennyezőanyagok 99,8%-át eltávolítani. Szennyezőanyagok alatt olyan mechanikai szennyeződéseket értünk, mint például a homok és a rozsda, illetve ide tartoznak a klór, a szerves anyagok, baktériumok is. A berendezés a víz ízét és aromáját is javítja. A membrán mindezek mellett az oldott anyagokat is kiszűri a vízből.

A membrán által kivett oldott anyagok hasznos részét az AIMRO ásványianyag (utósózó) patron juttatja vissza a vízbe. Ez az ásványianyag-mennyiség kevesebb, mint a bolti, gyakorta túldúsított ásványvizek tartalma, így nem káros a 2 év alatti gyermekek szervezetére sem.

Kapcsolatfelvétel

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon hívható 09-17-ig!

Telefon:+36 20 9418805

Küldjön üzenetet levélben!
Hírlevél

» Nincs új termék