Kategóriák

Rólunk


Örülünk, hogy benéztél oldalunkra. Reméljük megtalálod amit keresel.  Ha még nem tudod, mit is szeretnél, akkor írj nekünk vagy hívj minket bátran és örömmel segítünk, hogy megtaláld a neked megfelelő terméket.

 
Hogy miért minket válassz?

- Mert szeretjük, amit csinálunk!

- Mert barátságosak vagyunk!

- Mert igyekszünk a lehető legjobb megoldást nyújtani a vevőknek!

- Mert az áraink is pénztárca barátok!

- Mert szeretjük a kihívásokat!

- Mert 26 éve ugyanazon a székhelyen, ugyanaz a családi cég működik, nem tűnünk el!

Mi egy kis családi vállalkozás vagyunk. Háztartási és ipari víztisztít, vízlágyító, vízkezelő a fő profilunk, de kiegészítésképpen szódagép, szörp, szódapatron, otthoni konyhai vagy fürdőszobai, vízhez köthető termékek is vannak a kínálatunkban.

Sok család, cég, ipar telep, manufaktúra, sörfőzde, mosoda, állattenyésztő, autómosó telep, számtalan problémával keres fel minket. Túl klóros! Túl vasas! Túl kemény!... és a többi. Szeretünk mindenkinek személyre szabottan megoldást nyújtani. 

A sok év alatt rengeteg elégedett vevővel gazdagodtunk. Sokszor még mi is tanultunk tőlük. Van, hogy együtt találunk ki ötleteket, megoldásokat amivel később másoknak is tudunk segíteni.

Reméljük most Neked is sikerül a megfelelő terméket megtalálni. Ha segítségre lenne szükséged akkor írj emailt az info@tisztavizzel.hu címre vagy segítségért hívd üzleteinket (munkaidőben) a 06 20 941 8805 vagy 06 20 258 6001 telefonszámon.

Életünk folyamatosan a víz körül forog. Valahogy mindig életük része volt. Mielőtt elindítottuk volna családi vállalkozásunkat, az uszodatechnika világában mozogtunk. Sok tapasztalatot szereztünk már akkor is a vízkezeléssel kapcsolatban.

Aztán jött egy ötlet. Egy hobby, egy gyerekkori vágy. Induljunk el egy humanitárius kaland rally versenyen. Egy ötletből sokszor cél is lesz. Egy évnyi tervezgetés és munka után eljött a nagy nap. Elindultunk Afrikába, hozzánk hasonló kalandvágyó emberekkel. Az út során döbbentünk rá valójában, hogy a tiszta víz ezekben az országokban mekkora kincs is. Ekkor kezdett el foglakoztatni minket még komolyabban a víztisztítás témája.

Amikor hazatértünk elhatároztuk, hogy mostantól ezzel  szeretnénk foglalkozni. Kilenc évnyi uszodatechnikás múlttal utánajártunk a témának és tapasztalatokat gyűjtöttünk. Lépésről lépésre kipróbáltuk a vízszűrőket, kiszűrtük a kamu dolgokat, rájöttünk, hogy ez szuper és még a környezetet is kíméljük. Belevágtunk és megnyitottuk első üzletünket.

Egyre többen kerestek fel minket különböző problémákkal. Mivel már voltak saját tapasztalataink és sokat tanultunk, utánajártunk, hogy tudjuk kinek mi kell, lassan elterjedt a hírünk. Előbb csak helyiek majd a környékről is jöttek hozzánk. Jó érzés volt, hogy rengeteg ember problémáját meg tudtuk oldani. A vevőink lassan barátként kezeltek minket és hálásak voltak.

Aztán megnyitottuk második üzletünket is Pesten. Azóta egyre nagyobb a vevő körünk.  2015-ben mi is kiérdemeltük a Megbízható Cég Tanúsítványt, amit kedves vevőinknek is köszönhetünk.

Aki szeretne jobban megismerni minket, kérdése van, problémája van, nyugodtan térjen be hozzánk üzleteinkbe, vagy olvassa írásainkat, posztjainkat, esetleg kérdezzen e-mailban.

Mozsgai Endre és Mozsgainé Ágoston Viktória


Kapcsolatfelvétel

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon hívható 09-17-ig!

Telefon:+36 20 9418805

Küldjön üzenetet levélben!
Hírlevél

» Nincs új termék