Kategóriák

Víztisztítók, vízszűrők otthonra, minden otthonba!

39 terméket találtam.
Víztisztítók, vízszűrők otthonra, minden otthonba!

Víztisztítók otthonra, minden otthonba!

Alkategóriák

 • Csapra köthető víztisztítók

  Csapra köthető, vízcsap végére tehető víztisztítók

 • Ultraszűrős és egyéb beépíthető víztisztítók

  Átfolyós rendszerű, egyéb víztisztítók, ultraszűrős víztisztító gépek, berendezések

 • Fordított ozmózisos és nanoszűrős tartályos beépíthető víztisztítók (hagyományos kivitel)

  Fordított ozmózis (reverse osmosis) membrános és nanoszűrős víztisztító berendezések hagyományos, mosogató alatti, tartályos kiveitelben.

 • Fordított ozmózisos tartály nélküli átfolyós és mobil víztisztítók

  Fordított ozmózisos tartály nélküli átfolyós és mobil fordított ozmózis elvű víztisztítók

 • Laica víztisztító kancsó és szűrőbetét, szódakészítő és szódapatron választékunk

  Laica víztisztító kancsó és szűrőbetét, szódakészítő és szódapatron választékunk

 • Aquaphor víztisztítók - kancsó, csapra köthető és pult alatti változatok

  Aquaphor víztisztítók - kancsó, csapra köthető és pult alatti változatok

 • Puricom víztisztítók és kellékeik

  Puricom víztisztítók és kellékeik

  A Puricom története 

  A Puricom Water Industrial Corporation 1989-ben alakult Tajvanban. Az alap elképzelés az volt, hogy a vízkezelők és víztisztítók egyre növekvő piacát a lehető leghatékonyabban és a legmagasabb minőségű termékekkel szolgálják ki, legyen szó, tervezésről, fejlesztésről, gyártásról vagy akár értékesítésről. A cég fennállásának már 2.! évében az élre küzdötte magát az RO víztisztítók és kiegészítők gyártásában. A Puricom  R+D+I (kutatás, fejlesztés, innováció) tevékenységeket végez, valamint saját laboratóriumában felügyeli és ellenőrzi a gyártási folyamatokat a termékek és szolgáltatások magas színvonalának folyamatos biztosítása érdekében. AZ R&D&I eredményeknek köszönhetően ma is a világ vezető RO víztisztítókat és kiegészítőket gyártó cége.  Az igen széles termékpaletta tartalmaz pult alatti, vagy pultra helyezhető RO víztisztítókat, álló vízadagolókat , ipari vízkezelőket, kiegészítőket, és mindezekhez a legjobb minőségű csatlakozókat, szűrőket, szűrőházakat, valamint nyomásfokozó pumpákat használják.

  A vásárlói igények megkövetelték, hogy a cég berendezkedjen Európában is, így a Puricom Europe 2006-ban megnyitotta kapuit. A stratégiai helyzethez hozzájárul a kiváló logisztikai szolgáltatás, mely lehetővé teszi a minőségi kiszolgálást az európai ügyfelek számára.

  Magyarországi képviseletünk 2011-ben nyílt meg. Szakértő munkatársaink képzéseket, karbantartást, és személyre szabott figyelmet biztosítanak viszonteladóink számára.

  Márkanév

  A Puricom jól ismert márkanév Európában, a Közép-Keleten, Japánban, és Délkelet-Ázsiában. A Puricom márkának több, mint 70 országban van képviselete. A kutatásoknak és a fejlesztéseknek köszönhetően a Puricom kínálatában több, mint 40 féle modell szerepel, melyek rendelkeznek CE, TUV, és Taiwan SGS tanúsítványokkal.

  A legjobb minőség biztosításának érdekében, a Puricom csakis ismert, minőségi márkák kiegészítőit használja, mint például a brit John Guest csatlakozók és csövek, és Filmtec RO membránok. A Puricom a WQA (Water Quality Association) tagja. Hitvallásunk: A tisztított víznek az utolsó cseppig igazán tisztának kell lennie.

  Puricom kultúra

  A Puricom üzleti elképzelése, hogy minden partnerével megtalálja az együttműködés előnyeit, amely kölcsönös bizalmon alapszik. A Puricom igyekszik ápolni a kapcsolatot minden partnerével, mely lehetőséget ad az közös növekedésre, és üzleti fellendülésre. A Vásárlók visszajelzéseit fontosnak tartja, hisz ezek alapján tud hatékonyan igazodni a fogyasztói igényekhez.

  Értékeink

  A kezdetektől két dolog vezérli a céget, ami nem tűr kompromisszumot: a minőség és a folyamatos fejlesztés.  Az aktuális trendek kielégítésének, és az előrelátásnak köszönhetően a Puricom mindig készen áll arra, hogy megfeleljen a rohamosan változó ipar igényeinek.

 • Vízszűrő, víztisztító kancsók, szűrő betétek kancsókhoz

  Vízszűrő, víztisztító kancsók - szűrőbetéttel ellátott egyszerű, átfolyós víztisztító kancsók. Szűrőbetétek többféle víztisztító kancsóhoz.

 • Szűrőbetétek, membránok, UV, cserélendő dolgok a víztisztítókhoz

  Szűrőbetétek, membránok, UV, rendszeresen cserélendő dolgok a víztisztítókhoz

 • Alkatrészek, kellékek, javítási anyagok a víztisztítókhoz

  Alkatrészek, kellékek, javítási anyagok a víztisztítókhoz

 • Kiegészítő dolgok víztisztítókhoz

  Kiegészítő dolgok víztisztítókhoz - lúgosító patron, kétkaros csap, szűrőbetét cserére figyelmeztető monitor, vízveszteséget csökkentő PP permeatum szivattyú, nyomásfokozó szivattyú, UV csírátlanító, stb.

 • Arzénos ivóvíz szűréséhez

  Arzénos vezetékes vagy kútvíz szűréséhez felkészített ivóvíz tisztító berendezések. Egyéb arzénmentestő (nagyobb) gépeket keresse itt! http://www.webaruhaz.tisztavizzel.hu/hu/43-arzen-kiszurese


termék oldalanként

termék oldalanként

Kapcsolatfelvétel

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon hívható 09-17-ig!

Telefon:+36 20 9418805

Küldjön üzenetet levélben!
Hírlevél

» Nincs új termék