Kategóriák

Lista rendezése gyártónként Gastroback

A német Gastroback 1989 óta gyárt konyhai kisgépeket otthoni és professzionális felhasználásra. A termékek gyártásának középpontjában a tökéletes tervezés, a kiváló minőségű anyagok, a szakmai teljesítmény, a minőség és a biztonság áll. A precízen megalkotott, prémium minőségű konyhai kiegészítők használatával könnyebb a munkavégzés, így a Gastroback termékekkel idő takarítható meg a felhasználó részére.

A cég indulása óta a forgalmazás az egész világra kiterjedt. A termékek exkluzív szakboltokban és széles értékesítési hálózaton keresztül kerülnek értékesítésre. A készülékek elegáns megjelenését, egyszerű vonalvezetését a kiváló minőségű anyagok – elsősorban a rozsdamentes acél és az üveg – használata jellemzi. A minőségi anyagok és alkatrészek használatával biztosítható a Gastroback termékek hosszú időn keresztüli használata - otthon és egy professzionális konyhában egyaránt. A konyhai eszközök könnyen használhatóak, kezelésük rendkívül egyszerű. A bonyolultabb, több funkciót magába foglaló termékeknél az egyszerű használatot elősegíti a digitális kijelző, amely segítségével a felhasználó nyomon követheti például a munkafolyamat befejezésének idejét. Egy Gastroback eszközt megvásárló felhasználó biztos lehet abban, hogy a konyhai munka során a termék hozzásegíti, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legjobbat és a legtöbbet „hozza ki” az előállítani kívánt fogásból. Egy sütést és főzést kedvelő úr, háziasszony vagy szakács biztos lehet abban, hogy hosszú éveken át örömmel használhatja Gastroback termékét.


 


Élvezze az igazi eszpresszót, krémkávét vagy cappucinót a Gastroback prémium kávéfőzőivel, és lepje meg családját, barátait egy igazi barista élménnyel! Könnyítse meg munkáját a Gastroback prémium minőségű termékeivel, amelyekkel szinte gyerekjáték lesz a sütés, főzés, párolás és grillezés. A Gastroback termékei segítségünkre lesznek a tökéletes reggeli, dzsúsz vagy krémleves elkészítésében. Stílus és egyszerűség.


A Gastroback professzionális termékei új mércét állítanak fel a konyhai kisgépek között. A kiváló minőségű anyagválasztás, a rozsdamentes acél, az öntvények és alkatrészek egyedi minősége általában csak egy szűk réteg számára elérhető. A Gastroback lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy ezek az anyagok és termékek bekerüljenek az otthoni konyhákba és ez által minden felhasználó kiváló szakács lehessen – egy szóval profi!

Bővebben

Ennek a gyártónak jelenleg nincsen terméke.

Kapcsolatfelvétel

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon hívható 09-17-ig!

Telefon:+36 20 9418805

Küldjön üzenetet levélben!
Hírlevél

» Nincs új termék