Kategóriák

www.tisztavizzel.hu

TisztaVízzel.hu Víztisztító, Vízkezelő, Vízlágyító berendezés szaküzletek

Köszöntjük a víztisztító, vízkezelő, vízlágyító, vízszűrő webshop oldalain!

Kedves látogató! Örülünk, hogy benéztél oldalunkra. Reméljük megtalálod, amit keresel!

 

Szaküzleteinkben a kiválasztott víztisztító, vízlágyító, vízkezelő és egyéb háztartási vagy ipari termékeket meg is nézheted, személyesen is átveheted megrendelés után. A termékek nagyobb része raktáron van, azonban nem tudunk mindenből minden színt és méretet készleten tartani. A termékek mellett a "Rendelhető" jelzés azt jelzi, hogy legfeljebb pár napos átfutással a termék elérhető, jellemzően annyi idő kell hozzá, amíg az importőrtől hozzánk érkezik, 1-5 munkanap. Kivételes esetben előfordulhat csúszás, erről minden esetben e-mailban vagy telefonon visszajelzünk, egyeztetünk. Kérjük, a rendeléseik után kapott e-maileket olvasd el, fontos információk lehetnek benne! 

20 kg feletti tömegű termékek esetén egyedi szállítási árat alkalmazunk!

Ha még nem tudod, mit is szeretnél, akkor írj nekünk vagy hívj minket bátran és örömmel segítünk, hogy megtaláld a neked megfelelő terméket.

Hogy miért minket válassz?

- Mert szeretjük, amit csinálunk!

- Mert barátságosak vagyunk!

- Mert igyekszünk a lehető legjobb megoldást nyújtani a vevőknek!

- Mert az áraink is pénztárca barátok!

- Mert szeretjük a kihívásokat!

- Mert 26 éve ugyanaz a családi cég működik, nem tűnünk el!

Életünk folyamatosan a víz körül forog. Valahogy mindig életük része volt. Mielőtt elindítottuk volna családi vállalkozásunkat, az uszodatechnika világában mozogtunk. Sok tapasztalatot szereztünk már akkor is a vízkezeléssel kapcsolatban.

Kilenc évnyi uszodatechnikás múlttal utánajártunk a témának és tapasztalatokat gyűjtöttünk. Lépésről lépésre kipróbáltuk a vízszűrőket, kiszűrtük a kamu dolgokat, rájöttünk, hogy ez szuper és még a környezetet is kíméljük. Belevágtunk és megnyitottuk első üzletünket.

Egyre többen kerestek fel minket különböző problémákkal. Mivel már voltak saját tapasztalataink és sokat tanultunk, utánajártunk, hogy tudjuk kinek mi kell, lassan elterjedt a hírünk. Előbb csak helyiek majd a környékről is jöttek hozzánk. Jó érzés volt, hogy rengeteg ember problémáját meg tudtuk oldani. A vevőink lassan barátként kezeltek minket és hálásak voltak.

Aztán megnyitottuk második üzletünket is Pesten. Azóta egyre nagyobb a vevő körünk. 2015-ben mi is kiérdemeltük a Megbízható Cég Tanúsítványt, amit kedves vevőinknek is köszönhetünk.

Aki szeretne jobban megismerni minket, kérdése van, problémája van, nyugodtan térjen be hozzánk üzleteinkbe, vagy olvassa írásainkat, posztjainkat, esetleg kérdezzen e-mailban.

Ajánljuk figyelmükbe Akciós termékek oldalunkat is,
ahol jelentős kedvezménnyel forgalmazott cikkeinket találja meg összegyűjtve!

Kellemes vásárlást kívánunk!

Kapcsolatfelvétel

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon hívható 09-17-ig!

Telefon:+36 20 9418805

Küldjön üzenetet levélben!
Hírlevél

» Nincs új termék