Kategóriák

www.tisztavizzel.hu

TisztaVízzel.hu Víztisztító, Vízkezelő, Vízlágyító berendezés szaküzletek

Köszöntjük a víztisztító, vízkezelő, vízlágyító, vízszűrő webshop oldalain!

Szaküzleteinkben a kiválasztott víztisztító, vízlágyító, vízkezelő és egyéb háztartási vagy ipari termékeket meg is nézheti, személyesen is átveheti megrendelés után. A termékek nagyobb része raktáron van, azonban nem tudunk mindenféléból minden színt és méretet készleten tartani. A termékek mellett a "Rendelhető" jelzés azt jelzi, hogy legfeljebb pár napos átfutással a termék elérhető, jellemzően annyi idő kell hozzá, amíg az importőrtől hozzánk érkezik, 2-5 munkanap. Kivételes esetben előfordulhat csúszás, erről minden esetben e-mailban vagy telefonon visszajelzünk, egyeztetünk. Kérjük, a rendeléseik után kapott e-maileket olvassák el, fontos információk lehetnek benne! Ha nem látja válasz e-mailjeinket, nézze meg a SPAM könyvtárban is! 

20 kg feletti tömegű termékek esetén egyedi szállítási árat alkalmazunk!

Cégünk, szaküzleteink és webáruházunk azért működik, hogy Ön víztisztító, vízszűrő, vízkezelő berendezéseink segítségével tiszta, de legalábbis tisztább vizet fogyaszthasson.
Árainkat igyekszünk a piaci árak alsó szegmensében tartani. Azt valljuk, hogy megfizethető termékeket árusítsunk.
Nem a direkt marketinggel terjesztett, bemutatókat tartó, sok területi képviselőt foglalkoztató, sikerdíj érdekelt, extra profittal dolgozó vállalkozások közé tartozunk, de műszakilag azonos vagy akár jobb képességű berendezéseket forgalmazunk az esetenként több százezer forintért terjesztett más víztisztító, vízszűrő, vízlágyító, vízkezelő eszközökkel szemben.

Ajánljuk figyelmükbe Akciós termékek oldalunkat is,
ahol jelentős kedvezménnyel forgalmazott cikkeinket találja meg összegyűjtve!

Kellemes vásárlást kívánunk!